Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε επιπλέον οκτώ επιπλέον άτομα.
Σήμερα Τρίτη ξεκίνησε επίσημα η ανάκριση για τη δολοφονία του θύματος τον Αύγουστο του 2012, με την κατάθεση της μητέρα του.
Σε δήλωσή της τόνισε ότι περιμένει απαντήσεις από τα εργαστήρια για τα οστά που βρέθηκαν στα ορεινά της Βοιωτίας. Η οικογένεια αγωνιά για το εάν ανήκουν στον Μάριο, η σορός του οποίου ουδέποτε βρέθηκε. «Πιστεύω στον Θεό και την ελληνική δικαιοσύνη ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει και θα τιμωρηθούν οι φονιάδες» δήλωσε.
Τα οστά συλλέχθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 από ένα σπήλαιο στο χωριό Στεφάνη και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκείμενου να γίνει εξέταση DNA, ώστε να διαπιστωθεί εάν τελικά ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.
Από τις δικαστικές Αρχές εξετάζονται οχτώ νέοι κατηγορούμενοι, δύο εξ’ αυτών είναι γιοι του βασικού εγκεφάλου της υπόθεσης, ο οποίος και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ πρόκειται για αστυνομικούς, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία.
«Σήμερα ξεκινούν οι ανακρίσεις για τους υπόλοιπους οχτώ κατηγορουμένους που σίγουρα οι έξι από αυτούς έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως προκύπτει και από τις κινήσεις τους και από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Οι δύο εξ’ αυτών προκύπτει ότι έχουν ασήμαντο ρόλο, αλλά οι έξι είναι βασικοί. Θα διερευνηθεί βεβαίως η εμπλοκή του καθενός. Ένας απ’ αυτούς είναι ο τελευταίος ο οποίος μίλησε με τον άτυχο Μάριο στο τελευταίο τηλεφώνημα, τρία λεπτά πριν την εξαφάνισή του» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ