Τον Μάιο του 2023 ο Quincy Promes κατηγορήθηκε επισήμως από την ολλανδική δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση 1.300 κιλών κοκαΐνης αξίας 75 εκατ. ευρώ, με την απόφαση να ανακοινώνεται τώρα (14/2) και είναι η καταδίκη του σε φυλάκιση έξι ετών χωρίς αναστολή.
Ο 32χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει περάσει από Άγιαξ και Σεβίλλη ενώ μέχρι το 2021 ήταν μέλος και της εθνικής ομάδας της χώρας του, το συνηθίζει να έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια αφού είχε συλληφθεί επειδή είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε ξάδερφό του.
Τώρα, πάντως, τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά και η εκδίκαση της υπόθεσης δεν πήγε και τόσο καλά για τον ίδιο… Ο Quincy Promes καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών χωρίς αναστολή, με τις ολλανδικές Αρχές να μην έχουν δικαίωμα να τον συλλάβουν όμως αφού είναι παίκτης της Σπάρτακ Μόσχας και παραμένει στη Ρωσία.
Ο Quincy Promes μάλιστα, έχει βάλει μπρος τις διαδικασίες για να πάρει ρωσικό διαβατήριο και είναι έτοιμος, παράλληλα, να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Σπαρτάκ μέχρι το 2025.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ