Καρέ-καρέ καταγράφηκε η επίθεση που δέχτηκε Κρητικός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μπαρ, που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο.

Ο επιχειρηματίας περιγράφει το περιστατικό με «πρωταγωνιστή» έναν 34χρονο, ο οποίος στις αρχές του Αυγούστου είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε θαμώνα καφετέριας, που επίσης σώθηκε από θαύμα. O 34χρονος προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

«Ο ίδιος άνθρωπος είχε έρθει στο μαγαζί την προηγούμενη Πέμπτη. Εγώ είχα φύγει λίγο πριν έρθει. Μπήκε μέσα μεθυσμένος και τα έβαλε με πελάτες. Κουβέντα στην κουβέντα, έσπασε ένα ποτήρι και όρμησε σε αυτούς. Τον ακινητοποίησαν οι σερβιτόροι και κατάφεραν να τον βγάλουν έξω, αλλά εκείνος ξαναμπήκε και αναγκάστηκαν τα παιδιά να ζητήσουν από τους πελάτες με τους οποίους είχε δημιουργηθεί το σκηνικό να φύγουν για να τον ηρεμήσουν.

Μου είπαν τι έγινε και εγώ είπα ότι αφού έκανε αυτό το πράγμα, να μην τον σερβίρετε αν ξανάρθει. Κι αυτή είναι η πάγια πολιτική για όποιον δημιουργεί ζητήματα στο μαγαζί.

Την Πέμπτη, λοιπόν, ξαναήρθε και τον έπιασα και τον έβγαλα έξω. Του είπα πως οι υπάλληλοι μου μου είχαν πει ότι έκανες φασαρία την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι αλήθεια, τον ρώτησα. Ναι, μου είπε, ήμουν μεθυσμένος, συγνώμη. Του είπα ότι με αυτό που έκανε δεν μπορώ να τον ξαναβάλω στο μαγαζί. Αρχικά, δηλαδή, ήταν ήρεμος.

Δεν θα μπεις, του είπα. Αυτός επέμενε να μπει, του είπα πως δεν τον θέλω, ότι οι πελάτες είναι τρομοκρατημένοι. Επέμενε κι εγώ έφυγα να μπω στο μαγαζί. Ήρθε κι αυτός από πίσω και τον σταμάτησε ο αδερφός μου ο Χρήστος. Του έβγαλε πιστόλι του αδερφού μου κι όταν το είδα, γύρισα και του είπα τι κάνει. Ξανάβαλε το πιστόλι στην τσέπη.

Τον ψιλοηρέμησα και τον πήρα αγκαζέ και τον πήγα προς την Αρκαδίου, για να φύγουμε τον κόσμο. Άρχισε τα παρακάλια και ξαφνικά του γυρίζει και βγάζει το πιστόλι, την ώρα που γύρισα να φύγω, και μου ρίχνει μία, η οποία δε με πέτυχε. Πετάγεται ο αδερφός μου ο Χρήστος και του ρίχνει κι αυτού, κι ευτυχώς δεν τον βρήκε. Παίζει και τρίτη και βρήκε εμένα.

Εκείνη τη στιγμή έπαθε εμπλοκή το πιστόλι του και τον πλάκωσε ο Χρήστος κι εγώ και του πήραμε το πιστόλι. Στο μεταξύ, είχαν πάρει την αστυνομία, που τον έπιασε, ενώ εμείς τον είχαμε ακινητοποιήσει.

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως είχα χτυπηθεί», περιέγραψε ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ