Συναγερμός επικρατεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην ΕΥΠ για τον τελικό του Europa Conference League, ο οποίος θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 29 Μαΐου, στην «OPAP Arena» στο γήπεδο δηλαδή της ΑΕΚ.
Οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν απέναντι στη Φιορεντίνα μετά τη μεγάλη τους (χθεσινή 9/5) νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά οι Αρχές -όπως είναι και οι διεθνείς οδηγίες- βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση μετά τις απειλές που έχει εξαπολύσει η τζιχαντιστική οργάνωση ISIS, για επιθέσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Η εξτρεμιστική οργάνωση έχει εξαπολύσει ήδη από τον Απρίλιο απειλές για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις οι οποίες θα έχουν πλήθος κόσμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Σκοτώστε τους όλους».
Συναγερμός είχε σημάνει και σε όλους τους προηγούμενους αγώνες του Champions League σε κορυφαία γήπεδα, σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία κοκ.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει πραγματοποιηθεί ταξίδι τριών αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής στο Βέλγιο για να ξεκινήσουν τα πρώτα μέτρα.

Το σοκαριστικό μήνυμα του ISIS

Υπενθυμίζεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση «ISIS» εξαπέλυσε επίθεση κατά των τεσσάρων γηπέδων που φιλοξένησαν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Champions League. Συγκεκρινένα, το ίδρυμα «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος (Daesh, ISIS), δημοσίευσε την εικόνα μιας αφίσας που απειλεί το «Παρκ Ντε Πρενς», «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το «Μετροπολιτάνο» και το «Έμιρεϊτς» με μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους».

Φόβοι για «ραντεβού» οργανωμένων οπαδών 

Ωστόσο, στη δική μας περίπτωση ελλοχεύει ένας ακόμη σοβαρός προβληματισμός στην Αστυνομία, εξαιτίας του γηπέδου που φιλοξενεί την αναμέτρηση…εξαιτίας της αντιπαλότητας Ολυμπιακού – ΑΕΚ.
Φυσικά πρόβλημα αποτελεί, το πώς θα μετακινηθεί ο μεγάλος όγκος οπαδών μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς να «συναντηθούν» με τους Αεκτζήδες.
Επιπλέον, οι Πειραιώτες θα έχουν τουλάχιστον 9.000 οπαδούς στον ιστορικό τελικό (όσα είναι δηλαδή τα εισιτήρια που δικαιούνται), ωστόσο είναι… άγνωστο το πόσοι θα είναι έξω από την «OPAP Arena»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ