Πριν από οκτώ χρόνια, ο 17χρονος τότε Φαρίας από το Χιούστον, είχε εξαφανιστεί ενώ έβγαζε βόλτα τα δύο σκυλιά του τα οποία μετά από λίγη ώρα επέστρεψαν στο σπίτι. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Φαρίας.
Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν αλλά το Σάββατο φαίνεται πως έγινε ένα μικρό θαύμα, καθώς ο 25χρονος πλέον Φαρίας, βρέθηκε ζωντανός.
Όπως αναφέρει το κέντρο αγνοουμένων του Τέξας, ο 25χρονος βρέθηκε ζωντανός το Σάββατο με κοψίματα και μώλωπες σε αρκετά σημεία του σώματός του και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Η μητέρα του ανέφερε ότι ο γιος της είναι σε άσχημη κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Ωστόσο πρόσθεσε πως είναι ευγνώμων που τον βρήκε ζωντανό και είναι πάλι πίσω μαζί της.
Το 2015, μέλη της οικογένειας είχαν δηλώσει στο NBC ότι ο Ρούντι υπέφερε από κατάθλιψη για μήνες ενώ είχε χάσει τον μεγαλύτερο αδελφό του σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα πριν από αρκετά χρόνια.
«Είδε τον καλύτερό του φίλο να πεθαίνει μπροστά του. Ο αδελφός του ήταν ο καλύτερός του φίλος στον κόσμο. Έχει περάσει τόσα πολλά περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε να περάσει κάποιος στην ηλικία του», ανέφερε ένας ιδιωτικός ερευνητής που είχε εργαστεί για την αναζήτηση του Φαρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ