Ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης σε καμπίνα αεροσκάφους της AEGEAN, που πραγματοποιούσε πτήση από Αθήνα για Βαρκελώνη, παρατηρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αναγκαστική προσγείωση στη Νάπολη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης και οι 156 επιβάτες μαζί με τα έξι μέλη του πληρώματος αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Μάλιστα, η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό.

Η ανακοίνωση της AEGEAN

«H AEGEAN ενημερώνει ότι στην πτήση Α3 560 από Θεσσαλονίκη για Βαρκελώνη με 156 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος υπήρξε ένδειξη σταδιακής αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Ο κυβερνήτης, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο πλησιέστερο αεροδρόμιο της Νάπολης.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει άλλο αεροσκάφος, προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους και να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ