Ομόφωνη ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τα ισόβια στους δράστες της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που έλαβε χώρα μέσα στο δικηγορικό του γραφείο το 2017.
Ειδικότερα, η Έδρα επιβεβαίωσε την πρωτόδικη καταδίκη σε ισόβια το Ορκωτό Εφετείο Αθηνών κατά των Αλβανών δραστών, φυσικών και ηθικών αυτουργών της εν ψυχρώ εκτέλεσης του του γνωστού ποινικολόγου.

Οι δηλώσεις Μαντά

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Θεόδωρο Μαντά:
«3,5 χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε μια επίπονη διαδικασία για την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και επιβεβαιώθηκε ότι η στυγνή δολοφονία ενός αθώου συναδέλφου οργανώθηκε και εκτελέστηκε από ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών.
Χρέος και υπόσχεση όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».

Η εν ψυρώ δολοφονία 

Τον Οκτώβριο του 2017 οι κακοποιοί παρουσιάσθηκαν ως υποψήφιοι πελάτες στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στην οδό Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας.
Στην πραγματικότητα αποστολή τους ήταν να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου, το οποίο τους είχε αναθέσει βαρυποινίτης ομοεθνής τους μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ