Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έκρινε το δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Το δικαστήριο κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11/4/2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29/1/2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Απορρίπτει ομόφωνα τα λοιπά εκκρεμή αιτήματα για κρείσσονες αποδείξεις, ιδίως αυτά περί προσκόμισης του σάκου αναζωογόνησης της ΜΕΘ παίδων των λοιπών εγγράφων και περαιτέρω γονιδιακού ελέγχου.

Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν θα ζητήσει ελαφρυντικά.

Ισόβια προτείνει η εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί στη Ρούλα Πισπιρίγκου η ποινή των ισοβίων για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

«Για να μπορέσει να χαρακτηριστεί η απόφαση καταδικαστική, οφείλει να επιβληθεί μια ποινή όπως ορίζει ο νόμος. Με βάση τη νομολογία προβλέπεται μόνο η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή», είπε η εισαγγελέας της έδρας.

Καταπέλτης η εισαγγελέας πριν από λίγες ημέρες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πριν λίγες ημέρες η εισαγγελέας είχε αγορεύσει επί ώρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταξύ άλλων, είχε υποστηρίξει ότι η κατηγορούμενη πρέπει να κριθεί ένοχη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, το τελευταίο παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή και ο θάνατος του οποίου ξετύλιξε αυτό το σοκαριστικό κουβάρι των θανάτων χωρίς αιτιολογία, των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η εισαγγελέας είχε πει στην πρότασή της ότι ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου που έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και δεν έδωσε κάποιος γιατρός την ουσία αυτή στο παιδί. Στην αγόρευσή της τότε είχε υποστηρίξει ότι η Πισπιρίγκου είχε δηλητηριάσει το παιδί κατά του πατέρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ