Σε εξονυχιστική έρευνα έχουν επιδοθεί οι αρχές προκειμένου να φωτίσουν κάθε πτυχή της υπόθεσης με τη μοιραία μαύρη Corvette και το θανατηφόρο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που στέρησε τη ζωή από τον 25χρονο οδηγό μοτοσυκλέττας Νάσο Καρανίκα.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές, μετά την ομολογία του δράστη Κυριάκου Κουκουλομάτη ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος, την συνοδηγό του δράστη που έχει εξαφανιστεί καθώς και το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλο αυτοκίνητο με το οποίο η Corvette έκανε κόντρες.

Όπως έχει γίνει γνωστό επίσης, ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Corvette είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα εγκαταλείψει στην άσφαλτο, νεκρό τον άτυχο οδηγό της μοτοσυκλέτας, ενώ πιθανολογείται ότι έκανε κόντρες με παρακείμενο όχημα, ενώ όπως όλα δείχνουν το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο.

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πολλά και ένα από αυτά το πρόσωπο το οποίο ακολουθούσε την Corvette και “εξαφάνισε” τον δράστη, ο οποίος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα τέσσερις μέρες αργότερα με συνοδεία δικηγόρου.

Ποιός είναι ο οδηγός της μοιραίας Corvette- η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει την συνοδηγό

Τα στοιχεία του δυστυχήματος και η ομολογία του δράστη

Η τροχαία εξετάζει όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους από βίντεο, κάμερες και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Όμως η καθυστερημένη προσέλευση του δράστη στο αστυνομικό τμήμα δε θα επιτρέψει να γίνει γνωστό αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μέχρι στιγμής ο δράστης έχει παραδεχτεί ότι μπήκε σε αυτοκίνητο φίλου του και εξαφανίστηκε, αλλά διαψεύδει ότι έκανε κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ο 40χρονος οδηγός της Corvette, που εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, Νάσο Καρανίκα, θύμα του τροχαίου δυστυχήματος. Στην κατάθεσή του ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει:

“Έκανα κάποιους ελιγμούς για να αποφύγω προπορευόμενα αυτοκίνητα. Δεν έκανα κόντρες με κανέναν. Κάποια στιγμή δεν ξέρω πως αλλά έχασα τον έλεγχο. Κατάλαβα ότι έπεσα πάνω σε κάποια οχήματα. Βγήκα από το αμάξι. Ήμουν σαστισμένος. Σοκαρίστηκα, πανικοβλήθηκα με αυτά που έβλεπα. Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε. Ήμουν πολύ μετανιωμένος. Έβλεπα τι γινόταν στα κανάλια με το τροχαίο. Συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, τι είχα κάνει και αποφάσισα να εμφανιστώ και να αντιμετωπίσω τις συνέπειες της πράξης μου”.

Ο 40χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεση του στους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ