Το ελληνικό διαβατήριο θεωρείται από τα πιο ισχυρά του κόσμου αναφέρουν σύμφωνα με τις Times και αυτό γιατί επιτρέπει στους πολίτες να ταξιδεύουν χωρίς βίζα σε 184 χώρες.
Eίναι τόσο ισχυρό, σύμφωνα με τον τελευταίο δείκτη Henley Passport που καταρτίζεται βάσει στοιχείων της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών και κατατάσσει όλα τα διαβατήρια παγκοσμίως ανάλογα με τον αριθμό των προορισμών τους στους οποίους μπορούν να έχουν πρόσβαση οι κάτοχοί τους χωρίς θεώρηση, γράφουν οι Times του Λονδίνου.

Το πιο ισχυρό για το 2022

Οι βαθμολογίες ισχύος διαβατηρίων από την Henley & Partners κρίνουν ότι ένα διαβατήριο που μπορεί να σας μεταφέρει σε μια χώρα χωρίς πολύ κόπο.
Ο νικητής στα ισχυρά πονταρίσματα διαβατηρίων είναι η Ιαπωνία, καθώς το ιαπωνικό διαβατήριο κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με 193 βαθμούς.
Η Ιαπωνία είναι σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ οι επόμενες καλύτερες είναι η Σιγκαπούρη και η Νότια Κορέα, που ηττήθηκαν οριακά με 192 βαθμούς.
Όσον αφορά τα βρετανικά διαβατήρια, εκείνα που έχασαν τη θέση τους στις 10 πρώτες χώρες της λίστας, καθώς συγκέντρωσαν 187 βαθμούς, τερματίζοντας πίσω από τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Φινλανδία, την Αυστρία, την Ισπανία, το Λουξεμβούργο, τη Σουηδία, την Ολλανδία και τη Δανία.
1zEgiMtM71tfEe2PoEt1xVteMjnKLRsfTIexXZceXtM.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ