Ένας Γάλλος γερουσιαστής συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία ως ύποπτος για νάρκωση μέλους του κοινοβουλίου με σκοπό να τη βιάσει ή να της επιτεθεί σεξουαλικά.
Ο Joël Guerriau, 66 ετών, γερουσιαστής του Λουάρ Ατλαντίκ με τους Les Indépendants και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων, συνελήφθη στο σπίτι του στο Παρίσι και τέθηκε υπό κράτηση από τη δικαστική αστυνομία, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μια βουλευτής, κατηγορώντας τον ότι την είχε ναρκώσει εν αγνοία της.
Τα όσα κατήγγειλε η βουλευτής, φέρεται να έλαβαν χώρα τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη (15 Νοεμβρίου) στο παριζιάνικο σπίτι του Joël Guerriau, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας RMC, τις οποίες επιβεβαίωσε και το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η εισαγγελία επιβεβαίωσε επίσης ότι τέθηκε υπό κράτηση ο γερουσιαστής, με την υποψία ότι χορήγησε στη βουλευτή εν αγνοία της, ουσία ικανή «να αλλοιώσει την κρίση της ή να την ωθήσει να απολέσει τον έλεγχο των πράξεών της, προκειμένου να διαπράξει βιασμό ή σεξουαλική επίθεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ