Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. βίντεο και φωτογραφίες από το κτίριο στα Εξάρχεια που τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8) πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της ιδιοκτήτριας του χώρου, με την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και το Α.Τ. Εξαρχείων να πραγματοποιεί την έφοδο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί (τρεις Αιγύπτιοι, δύο Παλαιστίνιοι, ένας Ιρακινός, ένας Σύρος και ένας Τυνήσιος) για διατάραξη οικιακής ειρήνης και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, ενώ το κτίριο παραδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.
Σημειώνεται ότι, στο συγκεκριμένο κτίριο διέμενε και ο 26χρονος Μαροκινός που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες για απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος μίας 41χρονης δημοσιογράφου, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Όσον αφορά τον 26χρονο Μαροκινό παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία του. Διευκρινίζεται πάντως ότι ουδείς εκ των συλληφθέντων πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα.
Ιδιαιτέρα για τον υπήκοο Μαρόκου, αστυνομικές πηγές δήλωσαν κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται καν θέμα απέλασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ