Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο φτάνει τις 85.000 ευρώ, έχασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, χθες, το βράδυ της Τρίτης, στο Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για ένα ακόμα θύμα ηλεκτρονικής απάτης, από τα πολλά που σημειώνονται σχεδόν καθημερινά.
Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο ΑΤ Χερσονήσου, άγνωστος τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και με το πρόσχημα παραγγελίας μεγάλης ποσότητας πετρελαίου, τον εξαπάτησαν, αποσπώντας του τις 85.000 ευρώ.

Απέκτησε πρόσβαση μέσω links στο λογαριασμό 

Αναλυτικότερα, ο άγνωστος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, κατάφερε να μπερδέψει τον επιχειρηματία στέλνοντας του διάφορους διαδικτυακούς συνδέσμους (links), μέσω των οποίων υποτίθεται ότι θα γινόταν η πληρωμή της παραγγελίας.
Αντ’ αυτού όμως ο απατεώνας κατάφερε να αποκτήσεις πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων και να του αποσπάσει 85.000 ευρώ. Όταν ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη, ήταν ήδη αργά καθώς τα χτήματα είχαν ήδη κάνει «φτερά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ