Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η συνάντηση της Εύας Καϊλή, με τους δικηγόρους της, στις φυλακές των Βρυξελλών, ενόψει της αυριανής απολογίας της, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να αναφέρει πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε μπορεί να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία και αυτό θα επικαλεστούν για να αφεθεί ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της.
Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προβληματισμένη. «Είμασταν πολλές ώρες με την κυρία Καϊλή. Είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή είναι «προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Την διέψευσε. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, το ζητούμενο δεν είναι αν είναι ένοχη ή αθώα αλλά αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές».
Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ημέρας για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και πως είναι δύσκολα τα πράγματα. «Έχουμε», τόνισε, «ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής. Το παιδάκι της επί της ουσίας είναι ορφανό αφού και ο σύντροφός της είναι στη φυλακή και έτσι είναι περισσότερο δυστυχισμένη. Η κυρία Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ