Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη σχετικά με την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2022 σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, από γόνο επιχειρηματικής οικογένειας.
Η 24χρονη κλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων το μεσημέρι της Τρίτης (25/10) όπου κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα, το οποίο συνοδεύεται από περίπου 30 αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα λάθη και τις παραλείψεις, που σύμφωνα με την ίδια, έγιναν από συγκεκριμένα κρατικά όργανα που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή της.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαλευκανθεί πλήρως ο τρόπος με τον οποίο οι αρμόδιες αρχές, χειρίστηκαν την υπόθεση.
“Έτσι, σήμερα καταθέσαμε ένα υπόμνημα το οποίο είναι 126 σελίδες, στο οποίο αναλύουμε τις παραλείψεις συγκεκριμένων κρατικών λειτουργών, κι όχι μόνο αστυνομικών. Μέσω αυτού, υποστηρίζουμε με αποδεικτικά στοιχεία, έχοντας ως σημαία την λογική, πως έλαβαν χώρα ανεπίτρεπτες παραλείψεις, οι οποίες έγιναν κατά την άποψη της κας Μπίκα, με μοναδικό σκοπό να βλάψουν την ίδια και να απαλλαγεί ο κατηγορούμενος” αναφέρει στο ThessToday.gr ο δικηγόρος της Γεωργίας, Νίκος Διαλυνάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ