Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη δίκη της Χρυσής Αυγής μεταξύ της Μάγδας Φύσσα και του συνηγόρου υπεράσπισης του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος μάλιστα χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μάγδα Φύσσα μίλησε για τις προκλήσεις και τις απειλές που έχει βιώσει κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, αλλά και στη δίκη που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

Μάγδα Φύσσα: Μας τρομοκρατούν -Εχω δεχθεί άπειρες απειλές
«Σε αυτήν την αίθουσα ζήσαμε ένα τάγμα εφόδου να έχει μπει μέσα ως κοινό και το σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Και να μας τρομοκρατήσουν προσπάθησαν και χωρίς έλεγχο από κανέναν εδώ. Η αστυνομία εμάς κυνηγούσε. Έχω δεχθεί άπειρες απειλές. Να έχω απέναντί μου ένα απόβρασμα που έλεγε και γέλαγε «πού είναι ο Παύλος τώρα»… Και προχθές το ίδιο πράγμα έγινε. Όσοι έχουν περάσει έχουν αφήσει και το στίγμα τους εδώ μέσα. Έχουμε ακούσει και τους πρώην βουλευτές να απειλούν. Και το ακραίο ότι είναι πολιτικός κρατούμενος ο Λαγός. Θα τρίζουν τα κόκκαλα όσων βασανίζουν οι ίδιοι».

Πρόεδρος: Η αστυνομία γιατί δεν κάνει τίποτα για τους χειροκροτούντες;
Παπαδάκης: Και προχθές δεν έκανε κάτι όταν χειροκροτούσε η άλλη πλευρά.
Πλεύρης: Θα τα λέγατε αυτά και θα χειροκροτούσατε αν ήσασταν στο εξωτερικό;
Μάγδα Φύσσα: Θα τολμούσατε εσείς να χαιρετήσετε ναζιστικά εάν ήσασταν στο εξωτερικό;
Τότε ο Κ.Πλεύρης και ενώ οι δικαστές βρίσκονταν ακόμα στην έδρα χαιρέτησε ναζιστικά, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις από το ακροατήριο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ