Την παρέμβαση του επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Χαράλαμπου Βουρλιώτη προκάλεσαν οι αναφορές βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης» για «μαύρα» χρήματα που έδιναν στο κόμμα.
Με εντολή του κ. Βουρλιώτη θα διεξαχθεί έρευνα κατά την οποία θα ερευνηθούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Σημειώνεται, πως ήδη ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος έχει προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης κατά του πρώην βουλευτή του Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος σε δημόσιες τοποθετήσεις του χαρακτήρισε το κόμμα «εγκληματική οργάνωση» και υποστήριξε πως οι βουλευτές έδιναν «μαύρα» κάθε μήνα 500 ευρώ της βουλευτικής τους αποζημίωσης.

Νέες δηλώσεις Μυλωνάκη

Στο μεταξύ σε νέες δηλώσεις κατά Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης μετά την καταγγελία του ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πήρε από τους βουλευτές «μαύρα» χρήματα τα οποία παραμένει άγνωστο προς τα που κατευθύνθηκαν.

Όπως ανέφερε συνολικά έχει δώσει «μαύρα» 25.000 ευρώ στον Κυριάκο Βελόπουλο, πράξη που χαρακτήρισε ως «νταβατζιλίκι», ενώ διερωτήθηκε πού πήγαν αυτά τα χρήματα

«Προσπαθεί να με εξοντώσει κοινωνικά, να με βάλει στο περιθώριο»
Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως «η προσπάθεια που έκανε ο κ. Βελόπουλος να με εξοντώσει κοινωνικά, να με βάλει στο περιθώριο, να πει ότι αποστάτησα ότι πήρα μαύρες σακούλες από τη ΝΔ για να πάω στη ΝΔ, απέτυχε. Ο Βελόπουλος δεν έχει καταλάβει ποιος είμαι. Τα λεφτά που έπαιρνε τα έπαιρνε για να βοηθάμε τους πολίτες. Τα μαύρα λεφτά είναι φορολογημένα από το κράτος, και του τα δίναμε στο χέρι».
Επίσης, προανήγγειλε προσφυγή στις εισαγγελικές αρχές, τονίζοντας ότι «έχω να πω για όλα. Θα πω στον εισαγγελέα να τα ψάξει να τα ελέγξει όλα. Ακούω πολλά. Έχω δώσει 25.000 ευρώ, δηλαδή νταβατζιλίκι; Πήρε 25.000 ευρώ και θα πει ότι δεν ξέρει τίποτα; Είμαστε 10 άτομα. Και δίνουν όλοι. Είχαμε συνεννοηθεί ότι θα δίνουμε 500 ευρώ σε ένα κοινό ταμείο».«Μίλησα με τον πρόεδρο της βουλής και ειδοποίησε τους αρχηγούς των κομμάτων. Θέλουμε να μάθουμε πού πήγαν τα λεφτά. Αναρωτηθήκαμε πού πάνε τα λεφτά και ξαφνικά έμεινε μόνο η κ. Αλεξοπούλου και είπε ότι πήραμε ενώ οι άλλοι έκλειναν το τηλέφωνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ