Εκ νέου αναβίωσε η ιστορία της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012 με τη μητέρα του Βαρβάρα να καταθέτει σήμερα 2/12 στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή ακόμη εννέα προσώπων στην υπόθεση.
Ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ωστόσο το δικαστήριο διέταξε τη συνέχεια της έρευνας για εννέα ακόμη πρόσωπα που φέρονται ότι ενεπλάκησαν σε αυτήν την τραγική ιστορία.
«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ζητώντας να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές, μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για την τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ