«Να προσέχεις τα βράδια που πας και με ποιους μιλάς» φέρεται να συνέστησε σε δικό του άνθρωπο ο Γιάννης Μακρής λίγο πριν καταλήξει νεκρός από σφαίρες.

Μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία.

Φίλος του Γιάννη Μακρή είναι εκείνος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση, σύμφωνα με το Star.

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πώς είναι οι δύο ύποπτοι.

Όμως στα βίντεο, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, δεν εμφανίζονται πουθενά. «Η κατάσταση αυτή προκαλεί ερωτηματικά. Έχοντας παρακολουθήσει πολλές ώρες βίντεο κλειστού κυκλώματος από την καφετέρια στη Γλυφάδα, φαίνεται ο θανών να βρίσκεται σε τραπέζι και να συνομιλεί με κόσμο αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τους αδελφούς που κατηγορούνται» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας.

Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ