Δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης με το ανώτατο δικαστήριο να βάζει τέλος στη γνωστή αντιδικία με τον πρώην συνεργάτη του.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας με αφορμή δημοσιεύματα που είχαν αναφερθεί στην υπόθεση δήλωσε:
“Δυστυχώς, στην περίπτωσή τους όλοι αυτοί λησμόνησαν ότι στη ζωή πρέπει να φτάνεις μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος σου, γιατί ειδικά η νομική επιστήμη είναι πολύ λεπτή υπόθεση με πολύ λεπτές ισορροπίες και είναι κτήμα λίγων και, μετά από αυτή τη νομική εξέλιξη, θα πουν πολλές φόρες, τόσο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όσο και στα δικαστήρια της Αθήνας, «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο δημοφιλής ερμηνευτής δήλωσε μετά την απόφαση:
“Διακόπτοντας την συνεργασία μου με κάποια άτομα, δέχτηκα μια σειρά από αμέτρητες ψευδείς εγκλήσεις και ψευδείς αγωγές εναντίον μου, ώστε να αναγκαστώ, με σκοπό να αποφύγω την δικαστική διαμάχη και την αρνητική δημοσιότητα, να τους καταβάλω χρήματα τα οποία δεν όφειλα για κανένα λόγο.
Η διαδικασία κατά την οποία κατηγορείσαι άδικα ενώπιον της Δικαιοσύνης με βάση τα ψέματα ανθρώπων που ευεργετήθηκαν επί σειρά ετών από εσένα, είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα, ακόμη και αν πρόκειται αποκλειστικά για οικονομικής φύσεως ζητήματα.
Από την αρχή ωστόσο είχα εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.
Γι’ αυτό δεν φοβήθηκα τα ψέματα της άλλης πλευράς, δεν υπέκυψα στις πιέσεις τους και περίμενα να δικαιωθώ.

Τέλος θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα και κλείνω, γιατί δεν μου αρέσει στη ζωή μου να δίνω έμφαση στα αρνητικά γεγονότα. Πολύς κόσμος παρακολουθώντας αυτή την άδικη περιπέτεια και συστηματική συκοφάντηση που υπέστην επί σειρά ετών, με ρωτούσε αν είμαι καλά, πάντα από πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ένα ευχαριστώ όμως θα ήθελα να επισημάνω και κάτι… Καλοί μου φίλοι, να ανησυχείτε μόνο για την υγεία, τα υλικά αγαθά μας ανήκουν μόνο παροδικά και όπως βλέπετε, δεν καθορίζουν την ευτυχία μας.
Σας αγαπώ όλους πολύ!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ