Οι εκπτώσεις που έκανε στους πελάτες του βασίζονταν στα κέρδη από την φοροδιαφυγή. Οι εκπτώσεις ξεπερνούσαν το 60% και όταν οι αγορές πληρώνονταν με μετρητά, το ποσοστό της έκπτωσης μεγάλωνε ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Η εταιρεία έχει 10 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, σε μια περίοδο που και η υγειονομική κρίση και η ακρίβεια έχουν πλήξει για τα καλά την ελληνική αγορά, οι πολίτες να πράττουν τα νόμιμα και να ζητούν αποδείξεις σε κάθε αγορά», τονίζεται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές που στοχεύουν στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, στα πλαίσια διενέργειας προληπτικών Ελέγχων, για την έκδοση φορολογικών στοιχείων, διαπίστωσαν την μη έκδοση μεγάλου αριθμού αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, σε γνωστό πολυκατάστημα, ασιατικής προέλευσης, στην δυτική πλευρά της πόλης των Χανίων, με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας του (σφράγιση).

Από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, υπενθυμίζεται στους φορολογούμενους πολίτες, ότι, στα πλαίσια της φορολογικής δικαιοσύνης, οφείλουν να απαιτούν την έκδοση απόδειξης σε κάθε αγορά τους και ότι έχουν το δικαίωμα να μην καταβάλουν το αντίτιμο, όταν δεν λάβουν απόδειξη από την Φορολογική Ταμειακή Μηχανή.

Σε περίπτωση δηλαδή πληρωμής με κάρτα, θα πρέπει να λάβουμε δύο αποδείξεις, μια από την Φορολογική Ταμειακή Μηχανή και μία από το POS της τράπεζας. Τα ποσά των δύο αυτών αποδείξεων θα πρέπει, οπωσδήποτε, να συμφωνούν απόλυτα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ