Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος του πλοίου Blue Horizon, για την υπόθεση της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος ertnews.gr.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνεδρίασης του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αποφασίστηκε οι δύο άνδρες να παραμείνουν ελεύθεροι υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

Ο πλοίαρχος μάλιστα φέρεται να γνώριζε για το γεγονός ότι το πλήρωμα έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη στη θάλασσα, ωστόσο προσπάθησε να το αποκρύψει μη γνωρίζοντας για την ύπαρξη του βίντεο της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ακούγεται ο καπετάνιος του Blue Horizon να καλεί το πλήρωμα να μην αναφέρει ότι έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη, αλλά να πει ότι μόνο του έβαλαν τις φωνές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ