Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το μακελειό της Λούτσας καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πριν από την εκτέλεση των 6 οι δράστες ήταν μαζί με τα θύματα μέσα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει οι τελευταίοι στην περιοχή.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα οι εκτελεστές παρέσυραν τα 6 θύματα έξω από το σπίτι προκειμένου να τους εκτελέσουν. Μάλιστα ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι πως οι εκτελεστές έπεισαν τα θύματα πως θα τους βοηθήσουν να φύγουν από τη χώρα. Ετσι τους οδήγησαν εκτός σπιτιού και στην ενέδρα θανάτου που τους είχαν στήσει στη Λούτσα.

Ο ρόλος του Τούρκου που συνελήφθη στο Ελ.Βενιζέλος

Όσο παίρνουν οι ώρες ενισχύεται όλο και περισσότερο το σενάριο ο Τούρκος που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγη ώρα μετά το μακελειό στη Λούτσα να έχει εμπλοκή με την μαζική εκτέλεση. Πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν, αναφέρουν πως αυτός ήταν το πρόσωπο που έστησε την παγίδα στα 6 θύματα.

Τα θύματα είχαν και δωμάτιο σε ξενοδοχείο στο Παλαιό Φάληρο

Παράλληλα από τις έρευνες προέκυψε πως τα 6 θύματα από το μακελειό στη Λούτσα εκτός από το σπίτι που είχαν νοικιάσει, είχαν κλείσει και δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Παλαιού Φαλήρου.

 

Συμβόλαιο θανάτου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Η ομάδα του Μπαρίς Μπογιούν ανέλαβε να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την εξολόθρευση του Σέρβου αρχιμαφιόζου Γιοβάν Βούκοτιτς.

Ο αρχηγός της σερβικής εγκληματικής οργάνωσης Jovan Vukotic δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ενώ οδηγούσε μέσα στην κίνηση στο Σισλί, στις 9 του περασμένου Σεπτέμβρη. Ενώ ο Βούκοτιτς έχασε τη ζωή του στην επίθεση, η γυναίκα και το παιδί του, που επέβαιναν στο όχημα, καθώς κι ο οδηγός του επέζησαν.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών εξετάζοντας βίντεο διάρκειας 1.700 ωρών από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας σε 200 σημεία. Έτσι, κατάφεραν να χαράξουν την πορεία του δικύκλου των εκτελεστών, ενώ διαπίστωσαν ότι τη μέρα της δολοφονίας υπήρχε όχημα που παρακολουθούσε διαρκώς τις κινήσεις του Σέρβου μαφιόζου. Μάλιστα, κατόπιν ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχαν βάλει και τρία gps στο αυτοκίνητο του Σέρβου εγκληματία, χωρίς βεβαίως να γίνουν αντιληπτοί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μηχανής ήταν ο Γιακούπ Ντογκάν, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης με επικεφαλής τον Μπογιούν και το άτομο που πυροβόλησε τον Βούκοτιτς, ήταν ο Εμιρτσάν Σουμέρ της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.

Ο 40χρονος Βούκοτιτς, αρχηγός της σερβικής συμμορίας Skaljari, δολοφονήθηκε στην εν κινήσει ενέδρα, με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον 2χρονο γιο του να μένουν αλώβητοι.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι είχε μπει και δεύτερη συμμορία στο «κόλπο», αυτή του Binali Camgöz με έδρα τη Σμύρνη. Διαπιστώθηκε ότι τα πρωτοπαλίκαρα του Σμυρνιού μαφιόζου είχαν σχέσεις με τους Radoje Zivkovic και Zdravko Perunovic, αρχηγούς της σερβικής συμμορίας Kavac, με τους οποίους ο Vukotiç είναι αντίπαλος.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Zivkovic και ο Perunovic συναντήθηκαν με τη συμμορία με επικεφαλής τον Binali Camgöz και συμφώνησαν σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την εκτέλεση του Σέρβου μαφιόζου. Μετά τη συμφωνία, οι άνδρες του μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους άνδρες του Μπογιούν και στήθηκε η «δουλειά». Όπως και στη δολοφονία του αρχηγού του αρχηγού των οργανωμένων οπαδών της Κασίμπασα, έτσι και σ’ αυτή του Βούκοτιτς, κινητοποίησαν μηχανοκίνητες ομάδες δολοφονίας και πραγματοποίησαν το συμβόλαιο θανάτου.

Ο κύκλος αίματος των Σέρβων μαφιόζων ήταν τεράστιος, καθώς μέχρι τη δολοφονία του Βούκοτιτς, περισσότεροι από 50 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε ένοπλες επιθέσεις μεταξύ των εγκληματικών οργανώσεων με το όνομα «Skaljari» και «Kavac» από το 2014 για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα καρτέλ ναρκωτικών. Όπως έγινε γνωστό, η εκτέλεση Βούκοτιτς έγινε λόγω μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που χάθηκε στη Σερβία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ