Πλήρης ημερών απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής στην Αγία Παρασκευή ο Δικηγόρος Σταύρος Μπίσιας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1932 στον Κάνδαλο Αρκαδίας και ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του Πάντειου Πανεπιστημίου και του Οικονομικού Τμήματος του ΕΚΠΑ.

Υπήρξε επί 40 περίπου χρόνια μάχιμος δικηγόρος στα αστικά δικαστήρια της Αθήνας και υπηρέτησε το δικηγορικό λειτούργημα με ήθος, αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση.

Συμμετείχε επί σειρά ετών ως εξεταστής στις εξετάσεις επάρκειας των υποψηφίων Δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και διετέλεσε την δεκαετία του 1970 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Ο Σταύρος Μπίσιας ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κλαδικής οργάνωσης Δικηγόρων της Νέας Δημοκρατίας με καθοριστική συμβολή στην οργάνωση του πρώτου συνεδρίου του κόμματος το 1979 στη Χαλκιδική.

Ήταν παντρεμένος με την Παναγιώτα (Τούλα) Μπίσια με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τους δικηγόρους Ηλία και Άγη Μπίσια και τον ηλ. μηχανικό Νικόλαο Μπίσια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 12:00 μμ., στον Ι. Ναό της Αγίας Παρασκευής (Αττικής).

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί η «Εστία κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία»

Λογ. Εθνική Τράπεζα: ΙΒΑΝ GR 470 110 18 000 000 180 29 600 527.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ