Για πρώτη φορά μιλά ο Α.Λ, σε ισόβια κάθειρξη και 15 έτη, για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δε βιάστηκε ποτέ η Ελένη. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δε θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου», είπε ο ίδιος μιλώντας στο Star.

Μέσα από τη φυλακή, αναφέρεται και στη νέα υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης ΑμεΑ, για την οποία κάθεται και πάλι στο εδώλιο, αλλά και για την υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, τη μαρτυρική δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

«Όλα είναι ένα φιάσκο» λέει για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης και προσθέτει«δε γίνεται να συσχετιστεί η μία υπόθεση με την άλλη».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Τοπαλούδη είπε ότι το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση και είναι δεκτή, «εγώ είπα όλη την αλήθεια».

Ο ίδιος σημειώνει επίσης ότι δε γίνεται να περνούν έναν 19χρονο τότε ως βιαστή«είχα σχέσεις και κοπέλες που με εκτιμούσαν».

Ο κατηγορούμενος τονίζει ότι ο ίδιος άρεσε στη 19χρονη ΑμεΑ και πως γι’ αυτό είπε άλλωστε και στην κατάθεσή της ότι «είναι ομορφούλης»«Πώς γίνεται να έχει γίνει ένας βιασμός και να λέει ότι είμαι όμορφος; Δεν έβγαλε κάποιο συναίσθημα αντιπάθειας; Πώς είναι δυνατόν να είναι απαθής μετά από έναν βιασμό;» λέει.

«Δε τη χτύπησα» λέει ο κατηγορούμενος ως απάντηση στην κατάθεση της 19χρονης. Επίσης, ο ίδιος υποστηρίζει ότι πήγε να καταγγείλει βιασμό μετά από 44 μέρες, αφότου είχε βγει η υπόθεση Τοπαλούδη και πως η οικογένεια της 19χρονης ζητά αποζημιώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ