Υπάλληλος ελεγκτικής Αρχής του Δημοσίου συνελήφθη στην Καβάλα από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, κατηγορούμενος για υπόθεση χρηματισμού.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, κατά την οποία ο υπάλληλος παρέλαβε προσημειωμένο ποσό 4.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία – σύμφωνα με την έρευνα – είχε απαιτήσει στο πλαίσιο των καθηκόντων του, με σκοπό να μειώσει πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε ιδιώτη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για:
Δωροληψία υπαλλήλου
Εμπορία επιρροής
Παράβαση καθήκοντος
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή. Αν και η σύλληψη έγινε στην Καβάλα, ο υπάλληλος υπηρετεί σε άλλη περιοχή.
















![Δικαστικοί Υπάλληλοι Αθήνας – Διακοπή εργασιών από 12.30 μέχρι τέλος ωραρίου [21/10]](https://dikastirio.com/wp-content/uploads/2024/10/234-100x70.webp)
