Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση  ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για προσβολή της τιμής του και πρόκληση ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση!

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης βρέθηκε κατηγορούμενος για επεισόδιο που είχε τον Ιανουάριο του 2019 αμέσως μετά τη δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον πρώην διευθυντή της Σχολής για παράβαση καθήκοντος. Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο καταδικασθείς διευθυντής πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο της οικογένειας Γιακουμάκη. Ενα μειδίαμά του εξελήφθη από τους συγγενείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη ως ειρωνεία και ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο: «Δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;» φέρεται να είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης απωθώντας τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής, ο οποίος υπέβαλε μήνυση.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη αρνήθηκε την ανάκλησή της (όπως είχε ζητήσει ο πρώην διευθυντής της Σχολής) και η διαδικασία ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εξελίχθηκε κανονικά. Ο μηνυτής απάντησε καταφατικά στην ερώτηση της έδρας αν ζητάει συγγνώμη, ενώ από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης επέμεινε ότι ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ