Τη στήριξη όλης της τάξης του είχε ένα πεντάχρονο αγόρι στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ κατά τη δίκη για την υιοθεσία του από την ανάδοχη οικογένειά του.

Ο 5χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη προκειμένου να παραστεί στην τυπική ακροαματική διαδικασία που θα «σφράγιζε» την υιοθεσία του από τους επί έναν χρόνο ανάδοχους γονείς του.

Το ενθουσιώδες κοινό έδειχνε με κάθε τρόπο τη στήριξή του στο 5χρονο αγόρι, κρατώντας αυτοσχέδιες χάρτινες καρδιές και ζητωκραυγάζοντας σε κάθε ευκαιρία.

Συγκινημένος ο δικαστής, αφού τόνισε πως ήταν η πρώτη φορά στην επαγγελματική του πορεία που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο, δεν παρέλειψε να ρωτήσει όλους τους παρόντες στο δωμάτιο για τη σχέση τους με τον Μάικλ.

Τα παιδάκια του παιδικού σταθμού έδωσαν τις πιο αποστομωτικές απαντήσεις, όταν καθένα με τη σειρά του στέκονταν όρθιο και κατέθετε ενώπιον του δικαστηρίου: «Αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Σύμφωνα με τους θετούς γονείς του παιδιού, την έκπληξη προς τον συμμαθητή τους οργάνωσε η δασκάλα του, η οποία ήταν και εκείνη που έδωσε στην ανάδοχη οικογένεια την ιδέα να προχωρήσουν στην υιοθεσία του αγοριού.

Οι θετοί γονείς του μικρού φιλοξενούσαν τον τελευταίο χρόνο τον Μάικλ και όπως λένε, είχαν ενθουσιαστεί από το πόσους πολλούς φίλους είχε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ