Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον 2ο Τακτικό Ανακριτή οι δύο γιοι του καταδικασμένου, ως εγκέφαλου της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου σε ισόβια κάθειρξη.
Οι δύο αστυνομικοί περιλαμβάνονται στο νέο κύκλο κατηγορουμένων για την υπόθεση του φοιτητή που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2012 χωρίς να βρεθεί ποτέ η σορός του.
Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε συνολικά εννέα πρόσωπα που προέκυψε εμπλοκή τους κατά την διάρκεια τη δευτεροβάθμιας δίκης των βασικών κατηγορουμένων. Οι κατηγορίες αφορούν συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή κατά συναυτουργία.
Ενώπιον του Ανακριτή οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται ισχυριζόμενοι πως δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση επικαλούμενοι άλλοθι την 9η Αυγούστου 2012, ημέρα που εξαφανίστηκε ο φοιτητής.
Στον έναν εκ των δύο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ ο αδελφός του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.
Στη νέα δικογραφία που χειρίζεται ο 2ος Τακτικός Ανακριτής πλην των δύο γιων του πρωταγωνιστή, κατηγορούμενη είναι και η μητέρα η οποία έχει καταδικαστεί στην κύρια υπόθεση για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή.
Στη νέα δικογραφία η γυναίκα κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία όπως και οι γιοι της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ