Για παρεμπόδιση ομοσπονδιακής έρευνας κατηγορείται ένας YouTuber, ο οποίος έριξε σκόπιμα ένα αεροπλάνο, μόνο και μόνο για να αυξήσει τις προβολές στο κανάλι του.
Ο 29χρονος Trevor Jacob δημοσίευσε το βίντεο της συντριβής του αεροπλάνου τον Δεκέμβριο του 2021, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για ατύχημα. Μέχρι και σήμερα, το εν λόγω βίντεο μετρά σχεδόν 3 εκατ. προβολές.
Τον Νοέμβριο του ’21, ο YouTuber έφυγε από ένα αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια. Ήταν ο μοναδικός επιβάτης στο αεροπλάνο. Είχαν τοποθετηθεί κάμερες, ενώ είχε πάρει μαζί του ένα αλεξίπτωτο αλλά και ένα selfie stick.
Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Εθνικό Δάσος Λος Πάδρες, 35 λεπτά μετά την απογείωσή του, με τον 29χρονο να μεταβαίνει με τα πόδια στο σημείο για να ανακτήσει το υλικό.
“Δεν σκόπευε να φτάσει στον προορισμό του, αλλά αντίθετα σχεδίαζε να εκτιναχθεί από το αεροσκάφος του κατά τη διάρκεια της πτήσης και να βιντεοσκοπήσει τόσο τον εαυτό του να πέφτει με αλεξίπτωτο στο έδαφος όσο και το αεροσκάφος”, ανέφερε η εισαγγελία των ΗΠΑ.
Κατά την απολογία του υποστήριξε ότι γύρισε το βίντεο στο πλαίσιο μιας συμφωνίας χορηγίας προϊόντων. Σύμφωνα με το BBC, ο Jacob αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ