Αποκαλύψεις για εγκληματικές ενέργειες που τελέστηκαν στην Κύπρο και φέρονται να σχετίζονται με τον βιασμό της 24χρονης σε σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ερευνώνται από τις κυπριακές αρχές.

“Στο κύκλωμα των βιασμών εμπλέκεται Κύπριος από γνωστή οικογένεια“, είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό Sigma Live ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. “Όλο αυτό το κύκλωμα εξυπηρετεί και πολιτικούς σκοπούς. Αυτό που έχει βγει στη δημοσιότητα δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό όμως”, δήλωσε.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κύπρου ο οποίος δήλωσε ότι “δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία μέχρι στιγμής. Δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Θα υπάρξει επικοινωνία με τις ελλαδικές Αρχές μέσω Interpol για να διαφανεί αν διαπράχθηκαν οποιαδήποτε αδικήματα στην Κύπρο“, ανέφερε.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου επιβεβαίωσε, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Κύπρου σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των καταγγελιών που αφορούν κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η Στέφη Δράκου είπε ότι η επιστολή που είχε σταλεί από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη προς τον Γενικό Εισαγγελέα κοινοποιήθηκε και στην ίδια και έχει ήδη μιλήσει σχετικά με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα ενεργεί με τον σωστό τρόπο για διερεύνηση αυτής της καταγγελίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ