Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη Παρασκευή, με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος χειροδίκησε σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, γνώστης αεροπορικής εταιρείας. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε αρχικά έναν υπάλληλο του αεροδρομίου της Αθήνας και στη συνέχεια να ξέσπασε στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.

Το voicenews παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι μετά το χαστούκι ο εξαγριωμένος βουλευτής, επιτέθηκε φραστικά και προς αστυνομικούς του αεροδρομίου, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο υπάλληλο που δεχόταν την επίθεση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μάλιστα, ο τέως υπουργός της ΝΔ, επικαλέστηκε την ασυλία του και τους απείλησε με θράσος ότι «εάν μιλήσουν», θα τους «μεταθέσει δυσμενώς».

 

Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη

Για το περαστικό αυτό μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος καταδίκασε την συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται αποδεκτές.