Τραγωδία στην Ηλεία. Εντοπίστηκε η σορός της νεαρής κοπέλας, απο το ζευγάρι αγνοουμένων στο Πλουτοχώρι. Ο σύντροφός της συνεχίζει να αγνοείται.Πριν από λίγη ώρα ανασύρθηκε και το αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού τους από ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική, άνδρες των οποίων έψαχναν όλη νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτήν την ώρα δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα επιχειρούν ώστε να εντοπιστεί και ο 50χρονος οδηγός του οχήματος, με τις ελπίδες όμως να σβήσουν όσο περνά η ώρα.

Ο 50χρονος, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, φαίνεται να επιχείρησε την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης μαζί με την σύντροφό του, να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ