Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ, μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή.
Σύμφωνα με το Larissanet, στο στέλεχος του ΟΣΕ επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ.
Ο συγκεκριμένος, όπως και άλλα τέσσερα πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη τον περασμένο μήνα, κατηγορούνται για τη δια παραλείψεως κατ’ εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να προσέλθουν στον ανακριτή για να καταθέσουν οι άλλοι τέσσερις και συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης από το 2021 (σ.σ. πήρε νέα αναβολή προχθές), ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων, από 1-4-2017 έως και 30-9-2021, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, από 21-3-2017 έως και 15-11-2019 και ο Γενικός Διευθυντής της ίδιας Γενικής Διεύθυνσης, από 1-12-2019 έως και 1-6-2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ