Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η είδηση πως έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 35χρονος πλέον άνδρας από το Μακροχώρι Ημαθίας, ο οποίος ήταν ένας από τους τέσσερις μαθητές που βρέθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με τους μαθητές στις 13 Απριλίου του 2003.

Ο 35χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του, την Κυριακή, με δίκαννο κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του, ήταν ένας από τους μαθητές που διασώθηκαν από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 13 Απριλίου του 2003.

Ήταν ειδικότερα ένας από τους τέσσερις μαθητές που νοσηλεύτηκαν στην εντατική μετά το δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο που είχαν 21 μαθητές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ήταν απόγευμα της 13ης Απριλίου του 2003, ημέρα Κυριακή λίγο πριν τις 19:30 και ο χρόνος για μια στιγμή πάγωσε στην κοιλάδα των Τεμπών: Χάνουν τη ζωή τους 21 μαθητές που επέστρεφαν στο Μακροχώρι Ημαθίας από σχολική εκδρομή στην Αθήνα. Ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά τροχαία δυστυχήματα που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα.

Νταλίκα-ρυμουλκό που μετέφερε πλάκες νοβοπάν από τον Προβατώνα του Έβρου, ξέφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με πούλμαν που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη και μετέφερε 49 μαθητές της Α’ Λυκείου από το Μακροχώρι, κωμόπολη της Ημαθίας, καθώς και δύο συνοδούς καθηγητές, που επέστρεφαν από σχολική εκδρομή στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ