Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, O’Leary, δέχθηκε μια τούρτα στο πρόσωπό του έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Πέμπτη .
Ο O’Leary βρισκόταν στις Βρυξέλλες για να δώσει συνέντευξη Τύπου, όπου αναμενόταν να διαμαρτυρηθεί για τις καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λόγω των απεργιών στη γαλλική υπηρεσία ελέγχου του αεροδρομίου.
Το εφημερίδα Ireland’s Business Post αναφέρει ότι την τούρτα έριξαν στο πρόσωπο του O’Leary, ακτιβιστές για την προστασία του περιβάλλοντος που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας:
Τα πλάνα του περιστατικού έδειξαν μια από τις γυναίκες να φωνάζει: «Καλωσήρθες στο Βέλγιο», πριν προσθέσει: «Σταματήστε τη ρύπανση των γ@μ… αεροπλάνων».
Το αφεντικό της Ryanair, που στεκόταν δίπλα σε μια φωτογραφία -σε μεγάλο χαρτόνι- της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έβγαλε γρήγορα το σακάκι του και είπε ειρωνικά «μπράβο» στους ακτιβιστές…

Νέα απεργία αποφάσισαν οι πιλότοι της Ryanair

Νωρίτερα, να απεργία στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι πιλότοι της Ryanair με έδρα το αεροδρόμιο του Σαρλερουά στο Βέλγιο. Πρόκειται για την τέταρτη κινητοποίηση μέσα σε δύο μήνες.
Από τις αρχές του καλοκαιριού, οι πιλότοι έχουν ήδη προχωρήσει σε απεργία τα Σαββατοκύριακα 15-16 Ιουλίου και 29-30 Ιουλίου καθώς και στις 14 και 15 Αυγούστου. Η ημερομηνία της 14ης Σεπτεμβρίου επιλέχτηκε καθώς τότε θα λάβει χώρα η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ