Το σκάφος που ανήκε στην Ανντίτα Ναθαναήλ και είχε κλαπεί από τη Βουλιαγμένη βρέθηκε στα Άνω Λιόσια, με την εικόνα του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο κατήγγειλε την κλοπή στο Λιμεναρχείο Σαρωνικού και οι αρμόδιοι κατάφεραν μέσω του GPS που διέθετε το σκάφος, να ανακαλύψουν την τοποθεσία, στην οποία είχε μεταφερθεί.
Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στον ΣΚΑΪ για αυτό και μεταξύ άλλων επισήμανε:
“Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου”.
“Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ”.
Στην περιοχή των Άνω Λιοσίων δεν εντοπίστηκαν οι δράστες ωστόσο σε έρευνα που έγινε σε κτίριο έξω από το οποίο βρέθηκε το σκάφος, εντοπίστηκαν ανάμεσα στα άλλα ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, μαχαίρια, ένα teaser, κλεμμένοι καταλύτες και άλλα αντικείμενα.