Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η ηθοποιός Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν 40 χρόνια από έκρηξη.
Το απίστευτο γεγονός αποκάλυψε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας.
«Είναι αλήθεια, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δυο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας. Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα επίσης της Espressο πριν από μερικές ημέρες αναφερόταν στην περιπέτεια της Καλής Καλό η οποία παρέμεινε για μεγάλο διάστημα φιλοξενούμενη σε νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει καν κάποιος συγγενής της για να βάλει υπογραφή να πάρει εξιτήριο. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι η μεταφορά της Καλής Καλό σε δημόσιο γηροκομείο αντιμετώπιζε προβλήματα, ενώ η κόρη της, που ζει στο εξωτερικό, δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.