Μέλη μιας συμμορίας στην πόλη Μάνκα στο Ινδικό Κρατίδιο Μπιχάρ μετέτρεψαν έναν ξενώνα σε αστυνομικό τμήμα «μαϊμού» για οκτώ μήνες.
Οι απατεώνες κυκλοφορούσαν με αστυνομικές στολές, κάτι που τους έδωσε τη δυνατότητα να εκβιάζουν εκατοντάδες κατοίκους και να τους παίρνουν χρήματα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από την αληθινή αστυνομία.
Το αστυνομικό τμήμα «μαϊμού» βρισκόταν σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το αληθινό ωστόσο για οκτώ μήνες, κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα ούτε είχε προβεί σε καταγγελία εναντίον τους, αναφέρει το Odditycentral.
«Εχουμε ακούσει ξανά για ψεύτικους αστυνομικούς, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ψεύτικο αστυνομικό τμήμα», είπε ένας αστυνομικός.
Συνολικά, συνελήφθησαν πέντε άτομα, όμως ο αρχηγός της συμμορίας δεν έχει εντοπιστεί.
Η Μούρμου και ο Μάντζι ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν θύματα απάτης από τη συμμορία και ότι νόμιζαν ότι ήταν στα αλήθεια αστυνομικοί που δούλευαν σε πραγματικό αστυνομικό τμήμα.
Στο αστυνομικό τμήμα εργαζόντουσαν έξι ψεύτικοι αστυνομικοί που ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα από όσους πήγαιναν να ζητήσουν επίσημα έγγραφα, να καταγγείλουν κάποια έγκλημα ή να συμπληρώσουν κάποια αίτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ