Σε νέες συλλήψεις στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για την εγκληματική οργάνωση που έχει διακινήσει περισσότερα από 270 κιλά κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη και η εξάρθρωση της οποίας ξεκίνησε στις 9 Μαΐου προέβη η αστυνομία.

Ειδικότερα αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα σε εταιρεία στην περιοχή του Ευόσμου με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Μάλιστα όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., διακρίνεται η στιγμή που ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντοπίζει ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη όπισθεν εντοιχισμένης ντουλάπας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε 5 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 916 γραμμαρίων.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο ακόμη άτομα – μέλη της οργάνωσης και κατέσχεσαν ποσότητες ναρκωτικών. Πρόκειται για μία 34χρονη και έναν 38χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, έπειτα από την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας κοκαΐνης και την κατάσχεση περισσότερων των 260 κιλών κοκαΐνης, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο ακόμη άτομα – μέλη της οργάνωσης και κατέσχεσαν ποσότητες ναρκωτικών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ