Συλλεκτικά μεταλλικά αντικείμενα είχαν αφαιρέσει από το Σιδηροδρομικό Μουσείο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, τα δύο άτομα αφαίρεσαν από το Σιδηροδρομικό Μουσείο Ο.Σ.Ε. διάφορα συλλεκτικά μεταλλικά αντικείμενα (κομμάτι σιδηροτροχιάς, ρόδα τρένου, τροχαλίες κ.ά), τα οποία τοποθέτησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν.
Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον υπάλληλο ασφαλείας, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι δράστες σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Δενδροποτάμου.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, εντοπίσθηκε ένας μεταλλικός κόφτης μετάλλων, χρήματα, καθώς επίσης και μικροποσότητα ηρωίνης στην κατοχή της 21χρονης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ