Μυστήριο επικρατεί γύρω από την υπόθεση σύλληψης δύο Τούρκων υπηκόων στο Ακρωτήρι Χανίων.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 27 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε υπερπολυτελή μισθωμένη βίλα όπου είχαν καταλύσει, στην παραλία Τερσανάς.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, στην υπόθεση είχε εμπλακεί και η ΕΥΠ, η οποία είχε θέσει υπό επιτήρηση τους νεαρούς Τούρκους. Στο εσωτερικό της βίλας, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, καθώς και 15 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος. Κατασχέθηκε επίσης μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (εξαϋδροκανναβινόλη). Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και άλλα αντικείμενα – πειστήρια από το σπίτι, τα οποία ερευνώνται.
Αυτό που προκαλεί περισσότερα ερωτήματα είναι το γεγονός ότι μπορούσαν να δαπανούν εκατοντάδες ευρώ ημερησίως για τη διαμονή τους και να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους ένα ακριβό Ι.Χ., συγκεκριμένα μία Porsche Cayenne. Ενα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι οι δύο συλληφθέντες να έχουν ανάμειξη σε υποθέσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών.
Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, πάντως, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, σημειώνοντας ότι “βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή, καθώς ασφαλέστερα συμπεράσματα για τη δράση των δύο θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας επί των κατασχεμένων πειστηρίων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ