Σοκ στην Ηλεία προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του δικηγόρου και πολιτευτή Θεόδωρου Βλαγκούλη ο οποίος πέθανε όρθιος, όταν εβρισκόμενος στις Ξενιές Πηνείας, για τη συγκέντρωση που αφορούσε τα φωτοβολταϊκά, άφησε εκεί την τελευταία του πνοή όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Προσπάθησαν να τον σώσουν Κατρίνης, Καλαματιανός και Λέντζας

Μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία του σχετικά με το θέμα των φωτοβολταϊκών στη λίμνη Πηνειού και με το που κάθισε στην καρέκλα, έχασε τις αισθήσεις του.
Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους βουλευτές Ηλείας Διονύσιο Καλαματιανό και Μιχάλη Κατρίνη και τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και ακολούθως διακομίστηκε με Ι.Χ. πρώτα στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου και μετά στο Νοσοκομείο Πύργου όπου παρά τις προσπάθειές των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατέστη αυτό εφικτό.
Η κηδεία του Θεόδωρου Βλαγκούλη θα γίνει σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 15:30 μ.μ. στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, στο Σώστι.
Η ένταξή του στην πολιτική από το 1996 σήμανε ένα κέρδος για την Ηλεία, αφού ήταν ένας άνθρωπος που παρενέβαινε σε όλα με δυνατή φωνή και το απέδειξε αυτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωής του. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες, κομματικά στελέχη, απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αξία του, έχουν να πουν δύο λόγια σημαντικά για τον ίδιο.

Βιογραφικό

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.
Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης (σύμφωνα με το βιογραφικό του) συμμετείχε για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής το 1996. Στις τελευταίες εκλογές κατέκτησε τη θέση του πρώτου επιλαχόντα.
Στο πολιτικό φυλλάδιο του ανέφερε για τον εαυτό του: «Φωνή που δεν είναι δέσμια με συμφέροντα ξένα με τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών. Σε εκείνους που μπορώ να χρωστάω είναι μόνο στους Ηλείους πολίτες για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ