Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα μεταβεί την Πέμπτη η Γεωργία Μπίκα, για την καταγγελία που είχε κάνει για βιασμό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, μετά το βούλευμα για απαλλαγή του 27χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θα ζητήσει να ανοίξει επί της ουσίας και πάλι η υπόθεση, δηλαδή να γίνει αναίρεση στο βούλευμα που απαλλάσει από την κατηγορία τον άντρα που κατήγγγειλε για τον βιασμό της.
Την Πέμπτη θα μεταβεί με το δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η Γεωργία Μπίκα επιμένει στην καταγγελία της. “Αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ για να αποδείξω την αλήθεια της καταγγελίας μου. Αν χρειαστεί θα πάω και στα ευρωπαΐκά δικαστήρια.
Στο βούλευμα το οποίο πήρα στα χέρια μου έγραφαν πράγματα προσβλητικά και πρωτοφανή. Υπάρχουν πολλά που έχουν αλλαχτεί και προσπαθούν να πουν κάτι άλλο, προκειμένου να κλείσουν τη δική μου υπόθεση. Εγώ, όμως, με όσα στοιχεία έχω θα κάνω τα πάντα. Με σεβασμό. Γεωργία Μπίκα”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η κοπέλα.