Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο «ψευτογιατρός», ο οποίος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.
Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε σήμερα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκε και δεύτερη προφυλάκιση.
Να σημειωθεί ότι ο 48χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση με τις 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, η οποία εκδικάζεται αυτό το διάστημα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή το 18μηνο λήγει στις 16 Δεκεμβρίου.
Τώρα όμως, μετά τη νέα προφυλάκιση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο κατηγορούμενος θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 12 μήνες ακόμη.
Σήμερα ο «ψευτογιατρός» απολογήθηκε για το αδίκημα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει από τα θύματά του χιλιάδες ευρώ, υποσχόμενος πλήρη ίαση χορηγώντας τους μαντζούνια και βότανα από το Πήλιο αλλά και πείθοντας τους να διακόψουν τις θεραπείες που τους είχαν συστήσει οι γιατροί τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ