Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με την φριχτή δολοφονία της Φωτεινής (Φαίης) Μπακογιώργου, της 23χρονης εγκύου, η οποία βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα το 2021.
Στο MEGA μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας, Νίκος Μπακογιώργος, η έρευνα του οποίου αποκάλυψε ότι η σορός που βρισκόταν επί ένα μήνα στα αζήτητα των ψυγείων στο νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ” ανήκε στην 23χρονη.
«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι, έκανα έναν αγώνα και ο Θεός με λυπήθηκε και βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Η δικαίωση ήρθε. H ψυχούλα του παιδιού μου τώρα θα είναι αγνή», είπε συντετριμμένος ο κ. Μπακογιώργος.
Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας, της αδελφής και της σπιτονοικοκυράς της Φαίης για τη δολοφονία της.
Η δικηγόρος του πατέρα, Βούλα Δημήτριαδου εξήγησε ότι η κοπέλα βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.
Τότε ο πατέρας της αδικοχαμενής μητέρας είχε κάνει μήνυση και ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα για τον τρόπο θανάτου της κόρης του, ενώ είχε βάλει ο ίδιος ειδικό ερεύνητή για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν», είπε η Βούλα Δημητριάδου.

Στα αζήτητα για έναν ολόκληρο μήνα η σορός της

Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα, ενώ επί εναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ και τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.
Η νεαρή μητέρα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021 στην οδό Τύχης στα Πατήσια, λίγα στενά μακριά από το σπιτι όπου διέμενε και ενώ είχαν χαθεί τα ίχνη της.
Την κοπέλα βρήκε κάτοικος της περιοχής τυλιγμένη με κουβέρτα και κάλεσε σαθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε στα αζήτητα των ψυγείων για έναν ολόκληρο μήνα.
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της νεαρής μητέρας, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για εκμετάλλευση και κακοποίησή της από την γυναίκα που την φιλοξενούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ