Τραγωδία σημειώθηκε στην Ευρυτανία το πρωί της Πέμπτης (16/10), κοντά στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Κτημενίων, όταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην αυτοδιοικητικός και ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, Κώστας Καρβέλης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο άτυχος άνδρας μαζί με έναν φίλο του είχαν βγει πρωί – πρωί για κυνήγι προς την Αγία Παρασκευή. Εκείνη την ώρα δεν είχε ξημερώσει, ενώ επικρατούσε και πυκνή ομίχλη που περιόριζε αισθητά την ορατότητα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τζιπ έφυγε στη χαράδρα και κατέληξε αρκετές δεκάδες μέτρα στο γκρεμό.
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες από Φουρνά και Καρπενήσι και με δυσκολία κατάφεραν να προσεγγίσουν το αναποδογυρισμένο όχημα. Μάλιστα αρχικά είχε ειδοποιηθεί και η 7η ΕΜΑΚ για συνδρομή με την Ορειβατική της ομάδα, κάτι που τελικά δε χρειάστηκε.
Λίγο μετά τις 09:30 πυροσβέστες που κατάφεραν να προσεγγίσουν το όχημα όπου και απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον Κώστα Καρβέλη.