Έντονη είναι η φημολογία τα τελευταία εικοσιτετράωρα περί υποψηφιότητας του γνωστού ποινικολόγου Σπύρου Δημητρίου με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Εξαρχής ο Ν. Χαρδαλιάς όταν και ελήφθη η απόφαση να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης, ζήτησε να έχει στο πλευρό του ανθρώπους του στενού και έμπιστου περιβάλλοντός του για μια ομολογουμένως δύσκολη- στη διαχείριση- αλλά και απαιτητική περιφέρεια. Έτσι, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου φαίνεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας καθώς έχει υπάρξει ισχυρή συνεργασία των δύο σε νομικά ζητήματα, μια αλληλεπίδραση «δοκιμασμένη» στην πράξη, θα προσθέταμε.
Παράλληλα, ο κ. Δημητρίου εναρμονίζει την επαγγελματική του ζωή με ένα χαμηλών τόνων αλλά ευρέως αποδεκτό δημόσιο προφίλ, γεγονός που συντελεί – όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες – στην επιλογή του από τους πρώτους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα.
Σε επικοινωνία με κύκλους του δικηγόρου, δεν διαψεύσθηκαν ούτε όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες.
264294875_10161362355283222_8516175397255681152_n.jpg
Αναμένονται εξελίξεις και ίσως επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς πλησιάζουμε πια στην τελική ευθεία πριν τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.