Έντονη είναι η φημολογία τα τελευταία εικοσιτετράωρα περί υποψηφιότητας του γνωστού ποινικολόγου Σπύρου Δημητρίου με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Εξαρχής ο Ν. Χαρδαλιάς όταν και ελήφθη η απόφαση να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης, ζήτησε να έχει στο πλευρό του ανθρώπους του στενού και έμπιστου περιβάλλοντός του για μια ομολογουμένως δύσκολη- στη διαχείριση- αλλά και απαιτητική περιφέρεια. Έτσι, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου φαίνεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας καθώς έχει υπάρξει ισχυρή συνεργασία των δύο σε νομικά ζητήματα, μια αλληλεπίδραση «δοκιμασμένη» στην πράξη, θα προσθέταμε.
Παράλληλα, ο κ. Δημητρίου εναρμονίζει την επαγγελματική του ζωή με ένα χαμηλών τόνων αλλά ευρέως αποδεκτό δημόσιο προφίλ, γεγονός που συντελεί – όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες – στην επιλογή του από τους πρώτους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα.
Σε επικοινωνία με κύκλους του δικηγόρου, δεν διαψεύσθηκαν ούτε όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες.
264294875_10161362355283222_8516175397255681152_n.jpg
Αναμένονται εξελίξεις και ίσως επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς πλησιάζουμε πια στην τελική ευθεία πριν τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ