Οι καραμπινιέροι του Καταντζάρο, στην Καλαβρία της Ιταλίας, προχώρησαν σήμερα το πρωί στην σύλληψη 43 ατόμων στο πλαίσιο έρευνας για παράνομες δοσοληψίες πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης με μέλη της μαφιόζικής οργάνωσης Ντράγκετα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πολλοί εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται για αθέμιτη άσκηση επιρροής, με στόχο την εκλογή συγκεκριμένων προσώπων, χάρη στην καθοριστική στήριξη της Ντράγκετα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν αποδείξεις για μια σειρά από απάτες, που πραγματοποιήθηκαν με μαφιόζικους εκφοβισμούς, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως συμβαίνει συχνά στην Κάτω Ιταλία, οι κατηγορίες αφορούν συμβάντα στα οποία η μαφιόζικη και η εγκληματική δράση «αλληλοσυμπληρώνονται», όπως και παράνομη απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, χρηματικούς εκβιασμούς και αθέμιτο ανταγωνισμό, με απειλές και απόσπαση χρημάτων.Οι καραμπινιέροι του Καταντζάρο, στην Καλαβρία της Ιταλίας, προχώρησαν σήμερα το πρωί στην σύλληψη 43 ατόμων στο πλαίσιο έρευνας για παράνομες δοσοληψίες πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης με μέλη της μαφιόζικής οργάνωσης Ντράγκετα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πολλοί εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται για αθέμιτη άσκηση επιρροής, με στόχο την εκλογή συγκεκριμένων προσώπων, χάρη στην καθοριστική στήριξη της Ντράγκετα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν αποδείξεις για μια σειρά από απάτες, που πραγματοποιήθηκαν με μαφιόζικους εκφοβισμούς, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως συμβαίνει συχνά στην Κάτω Ιταλία, οι κατηγορίες αφορούν συμβάντα στα οποία η μαφιόζικη και η εγκληματική δράση «αλληλοσυμπληρώνονται», όπως και παράνομη απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, χρηματικούς εκβιασμούς και αθέμιτο ανταγωνισμό, με απειλές και απόσπαση χρημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ