Κατέληξε τελικά στο νοσοκομείο ο 38χρονος δικηγόρος από τη Ρόδο, που χθες τη Δευτέρα (9/1) αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με πυροβόλο όπλο.
Ειδικότερα όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακής», ο 38χρονος από τη Ρόδο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τεράστιο τραύμα στο κεφάλι.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί του ΑΤ Ρόδου, φαίνεται ότι ο 38χρονος, πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του με αποτέλεσμα η σφαίρα να του διαπεράσει το κρανίο.

Ιδιαίτερα αγαπητός 

Ο 38χρονος, που ήταν διακεκριμένο μέλος και εξαιρετικά αγαπητός δικηγόρος στην κοινωνία της Ρόδου, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ήταν πάντα κοινωνικός και πρόσχαρος με τους συναδέλφους του, αλλά και γενικότερα ήταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως τελευταία φορά εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ρόδου πριν από μερικές μέρες και τίποτα δεν έδειχνε να τον απασχολεί, τουλάχιστον στις επαφές και τις συζητήσεις που είχε με συναδέλφους και φίλους του.

Πως έγινε το περιστατικό 

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή Κοσκινού, όπου διέμενε ο 38χρονος δικηγόρος. Η μητέρα του ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι και ήταν η πρώτη που άκουσε τον πυροβολισμό και τον αντίκρισε αιμόφυρτο μέσα στο δωμάτιό του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο και οι διασώστες τον μετέφεραν στα επείγοντα του Νοσοκομείου. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν τόσο σοβαρό που δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Έρευνα από τις Αρχές 

Για το θλιβερό αυτό περιστατικό, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ρόδου ενώ δόθηκαν εντολές στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να διερευνήσουν όλες τις εκδοχές.
Κι αυτό επειδή στο σημείο, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο 38χρονος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.
Μεταξύ άλλων πάντως οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ατύχημα. Να είχε δηλαδή οπλισμένο το περίστροφο σκοποβολής το οποίο χρησιμοποιούσε και να εκπυρσοκρότησε από λάθος.
Για το λόγο αυτό, ο Εισαγγελέας Ρόδου έδωσε εντολή να γίνει επισταμένη έρευνα για τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το σοβαρό αυτό περιστατικό, από τους αρμόδιους αξιωματικούς της αστυνομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ